Fibregel


De nagels worden voorzien van een verstevigende trendy Alessandro fibregel. Deze gel blijft ongeveer 3 weken op uw nagel zitten.

 

De behandeling

De handen worden gereinigd en de natuurlijke nagel wordt in model gevijld en zorgvuldig opgeruwd, zodat de gel goed hecht. Vervolgens wordt de gel opgebracht, eventueel met tip (verlenging) en wordt de hand enkele minuten onder een UV-lamp gehouden, zodat de gel uithardt.

 

De nagel wordt in vorm gevijld en er ontstaat een goed verstevigde nagel. Over deze basislaag wordt nogmaals de fibrevezel aangebracht. Vervolgens wordt de nagel gelakt in de door u gekozen kleur colorgel of french, waarna de nagel wordt voorzien van een hoogglans topgloss. 

 

Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd met een Alessandro "Mango nagelserum". Deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. Tot slot wordt de gehele hand verzorgd met een voedende handcrème van Alessandro.

 

Van de meeste colorgels zijn ook dezelfde kleur nagellakken verkrijgbaar, zodat u altijd iets bij kunt werken. De kleurnummers van de gel en de lak zijn gelijk bij Alessandro.

Contact:

Lida van Oosten

Kromme Reke 1

4325 AL  Renesse (Zld.) 

Tel:  0111 468118

Mail: info@pedicurelidavanoosten.nl

K.v.K 50408933